Frosten har sluppet fjorden

NYHEDSBREV FRA FORMAND 

Kære Vinterbader 
Så har frosten sluppet fjorden, men sikke da nogle fine badedage med is, vi har haft denne vinter. 

Vores udendørs faciliteter har godt nok været brugt flittigt og vi har mange på ventelisten til optagelse næste sæson.
Flere har spurgt ind til det nye låsesystem som er blevet monteret. Det nye system bliver indført inden for de næste uger. For at vi kan bruge omklædningsrummene indtil låsesystemet er helt udrullet, har Marinaen besluttet at de står ulåst.
Det nye låsesystem er købt ved Struer firmaet Tallyweb. Det nuværende kort udgår og hver medlem får tildelt en 6-cifret kode til låsene.

Hvordan overgangen helt kommer til at ske, kan læses nedenfor.

Mht det nye saunahus, er der ikke noget nyt på nuværende tidspunkt, ud over at det nuværende hus skal leve videre, på en ny placering, til glæde for autocampere og Bo-på-båd konceptet.
Grundet corona, er jeg ikke klar på, hvordan vi kommer igennem generalforsamlingen, men mon ikke der kommer en løsning?? Ellers må vi tage det på Zoom, Teams eller et andet system.
Vi i bestyrelsen vil helt sikkert gerne fortsætte arbejdet for jer alle sammen.

Introduktion til Tallyweb

Vi er pt i gang med at skifte vores tidligere automat ud med et nyt system til håndtering af adgangskontrol og betaling for services. Det nye system hedder Tallyweb, og det er udviklet og produceret af firmaet Tallykey, som er fra Struer.

Tallyweb er enkelt og brugervenligt og da det er et online system, kræves der intet software, som skal installeres eller apps, som skal downloades, og Tallyweb kan derfor tilgås fra enhver PC, Tablet eller smartphone, som har internetadgang – og selvfølgelig 24/7. Nemt, enkelt og tidsbesparende da man ikke er afhængig af at skulle op til en automat.

Via vores hjemmeside kommer man som gæst på marinaen til en betalingsmenu hvor man vælger den service man skal betale for. Så snart vores gæster har betalt online, modtager de en pinkode via SMS eller mail, som giver adgang til de bestilte aktiviteter og services som toilet, bad, kajakker, eller strøm udtag på autocamperpladserne i den bestilte periode.

Vores faste brugere som for eksempel vinterbadere vil blive oprettet i systemet af vinterbaderklubbens kassere, Henning Christensen, og får selvfølgelig deres egen personlige pinkode til brug for adgang til toiletter, bad og sauna. De kan også oprette en konto under deres profil, hvor de kan indsætte penge til forbrug, som for eksempel bad og sauna.

Hvis man har penge stående på sit nuværende havnekort, bliver det, inklusive depositum, selvfølgelig overført til jeres nye Tallyweb konto, dette kræver dog at man kommer forbi havnekontoret med sit kort efter man er oprettet i det nye system.

Vi er ved at udskifte adgangsmodulerne ved toiletter og brusere, og satser på at være færdig med dette inden påske. Herefter vil Henning oprette en profil som fast bruger til dig. I den forbindelse vil du modtage 2 e-mails.

Den første e-mail beder dig om at oprette en adgangskode til din Tallyweb konto.

Den næste e-mail bekræfter at du er oprettet som vinterbader, samt indeholder din personlige 6 cifret pinkode.

Hvis du i den forbindelse har spørgsmål eller brug for hjælp er du meget velkommen til at kontakte Jørgen på havnekontoret.

God påske

Niels Vogelbein

Marts 2021