5 skønne dage på vandreferie

På 5 dage får du skønne naturoplevelser, aktiviteter, god mad og møder med lokale, som fortæller historier fra egnen.

Der er fuldt program og alle oplevelser, mad, kaffe samt bagagetransport er inkluderet i prisen. (Drikkevarer er eksklusiv).

For dig, der vil på ferie uden bil, er det oplagt at tage toget til turens startpunkt på Vinderup Station, som ligger godt 4 timer med tog fra Københavns Hovedbanegård.

Turen går fra Vinderup Station - Vinderup Lystanlæg - Handbjerg Marina - Hellegaard Ådal - Handbjerg Kirke - Borbjerg Mølle Kro - Gartnerhaven i Ryde - Sevel Øko - Sevel Camping - Kngl. Privilegeret Sevel Kro - Stubbergaard Sø - Hjerl Hede - Flynder Sø. Alle oplevelser, mad og bagagetransport er inkluderet. Drikkevarer er ikke inkluderet. Læs hele folderen her Go Green 2020

Vi har en tur fra onsdag den 24. juni - sændag den 28. juni 2020.

 

Er I 3-5 par, der ønsker at rejse sammen på et andet tidspunkt, vil vi prøve at oprette en ekstra tur. Det forudsætter dog, at vi får datoerne i god tid.

Hvis du ønsker at rejse på et andet tidspunkt, er du velkommen til at sende en forespørgsel på service@handbjergmarina.com, og så ser vi om der er basis for at oprette en tur mere.