Winterbadeclub

Vinterbadning er faktisk gået hen og blevet hot, hvis man kan sige det. Tidligere var det især personer over 40 år, som dyrkede vinterbadning, men i dag er flere af de nye medlemmer under 30 år.

I marts 2020 var flere end 56.000 danskere medlem af en vinterbadeklub. Tilbage i 2009 var der godt 10.000 medlemmer fordelt ud på 17 vinterbadeklubber. I dag er antallet af vinterbadeklubber steget til 155. Ud over medlemmerne i vinterbadeklubberne, så skal alle medlemmer uden medlemskab i en klub også tælles med. Så samlet set er der langt flere end 56.000 danskere, som tager turen i ud i det blå. Så hvad venter du på? Hop med på bølgen!

ORDENS- & SAMVÆRS-REGLER for brugere af vinterbadeklubben ved Vinterbaderne Handbjerg Marina:

 • Adgangskoden er personlig og koden må ikke deles med andre. Overtrædelse vil medføre udelukkelse.
 • Gå altid i vandet før du går i sauna. Enten i det skønne vand uden for, eller under bruseren.
 • Intet fodtøj er tilladt i saunaen.
 • Medbring et fuldt ud sugende siddeunderlag, så du efterlader bænken tør. Der skal også bruges håndklæde til fødderne.
 • Der skal være plads til alle uanset om man sidder med eller uden badetøj i saunaen. Lad være med at kommentere på andres valg. Der skal vises hensyn begge veje.
 • Hvis der er stort pres på benyttelsen af saunaen – begræns dit ophold og tag hensyn til øvrige badende.
 • Husk at lukke dørene efter dig og er du sidste person sikre at dør mod vandet er låst og al indvendigt lys er slukket.
 • Ryd op efter dig.
 • Vi har ingen ’bestyrer’, man bruger badeklubben under fælles ansvar.
 • Bad aldrig alene og vær hele tiden opmærksom på andre badende og orienter dig om redningsudstyr, så du er klar til at hjælpe.
 • Ønsker man at benytte saunaen udenfor ”åbningstider” eller udenfor sæsonen kan man benytte saunaen ved egenbetaling. Penge kan sættes på din Tallykey konto.

Vi ses i bølgen blå!

Optagelse som medlem eller på venteliste

Du kan skrive dig op og blive medlem her. Hvis vi er i den heldige situation, at vi har opnået det højst mulige medlemstal i forhold til kapaciteten i vores nuværende faciliteter, så kan du skrive dig på ventelisten her. Medlemsantallet er fra sidste sæson steget med 100, så vi nu er 600 medlemmer.
Vi forventer at få udvidet kapaciteten til den kommende sæson, eller senest sæsonen derefter.
Du kan derfor allerede nu bliver skrevet op på vores vente liste.

Skulle der mod forventning blive en plads, vil vi kontakte fra ventelisten.

Som medlem af Vinterbadeklubben Handbjerg Marina har du mulighed for at anvende foreningens faciliteter, der udgør omklædnings- og badefaciliteter, sauna og kaffestue

Du skal være over 18 år for at kunne være medlem og prisen er for sæsonen 2023/2024 700,- per sæson + 100, kr. i indmeldelsesgebyr.

Kontakt

For kontakt til vinterbadeklubben benyt e-mail: vinterbaderne@handbjergmarina.com

Henning Christensen Mobil: 25523533

 

Følg os på Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Neuheiten

Se nyheder fra Vinterbaderklubben nedenfor.

Ude & Hjemme

Ude & Hjemme

Sikke en skøn synliggørelse af vores dejlige vinterbadeklub og dets medlemmer.  I ugebladet Ude & Hjemme, d. 10 marts 2021, bliver der bragt en artikel om Handbjerg Marina Vinterbadeklub, hvor Karina Rosmari Jensen (til venstre i billedet) beskriver hvor meget...

Isbrydere

Isbrydere

Mens Ditte hakker is og frost af trappetrinene, agerer Henning og Niels isbrydere, så de mange som trænger til en forfriskende dukkert, har rigeligt med plads at boltre sig på.  Alle er super hensynsfulde og holder restriktionerne til fulde.

Nye medlemmer

Nye medlemmer

Du /I er mere end velkomne til at blive meldt ind den sidste søndag i september måned 2021, mellem kl 9-11. Det foregår på Havnekontoret på Marinaen. For yderligere spørgsmål, kontakt bestyrelsen.

Sauna med panoramavindue

Sauna med panoramavindue

Vi i bestyrelsen og den øvrige vinterbadeklub i Handbjerg Marina er stolte over at kunne præsentere en flot udvidet sauna med panoramavindue udover terrassen og Limfjorden.  Tak til vinterbaderne Mette, Steen, Rikke, Kim og Lasse for at ville hjælpe mig (Lotte Grarup...

Vedtægter

Vi regner med, at du som bruger af vores faciliteter og som medlem af Vinterbadeklubben Handbjerg Marina også er med til at værne om de gode forhold. Så du må forvente at skulle bidrage til stedets vedligehold og rengøring, ligesom vi forventer, du viser respekt og overholder stedets ordensregler.

Bestyrelsen

Niels Vogelbein

Formand
+45 2257 0028

Ditte Eden

Næstformand/Web og SoMee
+45 2423 5310

Niels Vogelbein

Formand
+45 2257 0028

Ditte Eden

Næstformand/Web og SoMee
+45 2423 5310

Karina Korr

Sekretær
 

Henning Christensen

Kasserer
+45 2552 3533

Karina Korr

Sekretær
 

Henning Christensen

Kasserer
+45 2552 3533

Frede Søgaard

Vicevært
+45 6175 5872

Nis Christiansen

Suppleant

Frede Søgaard

Vicevært
+45 6175 5872

Nis Christiansen

Suppleant

Susanne Maza

Suppleant

Susanne Maza

Suppleant