Lade Veranstaltungen

« Alle Veranstaltungen

  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

FOREDRAG: Alene i vildmarken med Falkemanden

26. Januar 2023 –19:00 - 21:30

dkk175

Alene i vildmarken – mød vinderen.

Alene i vildmarken med Falkemanden, som vandt 3. sæson af DR1 store seersucces. Et spændende og inciterende foredrag som viser stædighed og overraskelse af en usædvanlig støbning.
Oplev Falkemandens spændende fortælling om sine vilde og lærerige oplevelser som deltager i “Alene i vildmarken III”

Dette er den ærlige men samtidig meget spændende og underholdende historie om Falkemandens deltagelse i verdens enkleste konkurrence: Bliv længst og vind.
Sult, isolation, kulde og ekstremt vejr var Falkemandens ubarmhjertige modstandere. Kun via sin viljestyrke, sit humør og sine færdigheder, så stod Falkemanden – efter hele 60 dage – tilbage, som den danske deltager der har overlevet længst i vildmarken nogensinde.

Hør bl.a. historien om Falkemandens evige kamp for at skaffe føde. Om den tossede stædighed som kostede alt for mange kg. på sidebenene.
Men også historien om taknemmelighed og glæde ved at opleve denne vilde og meget smukke, men samtidig voldsomt ubarmhjertige natur. Følelsen af frihed som livet uden mobil, pc og fjernsyn gav. Hverdagen i vildmarken som til sidst resulterede i en hjerne tømt for ligegyldige informationer.

I dette foredrag giver Falkemanden bl.a. svar på mange af de spørgsmål som “normale mennesker” ofte vil stille sig selv:
Hvorfor overhovedet melde sig som deltager i et så voldsomt eksperiment til sådan et tv-program?

Hvilken bagage i “livs-kufferten” muliggjorde Falkemandens sejr?

Hvordan er det muligt at tage “Alene – på bryllupsrejse – i vildmarken” – og på ubestemt tid – når man blot få dage inden afrejse, er blevet gift med verdens dejligste pige?

Hvordan tackler man afsavnet til kone og børn når man samtidig kæmper mod ekstrem sult og kulde?

Boede Falkemanden i et simpelt mudret shelter eller havde han i virkeligheden bygget en vinkelvilla som i hele 8 tv-afsnit bare aldrig blev vist?

Og hvor kom “Holger” pludselig fra?

Rejs i dette underholdende foredrag med på Falkemandens eventyr.

Dette er en ærlig fortælling om Falkemandens oplevelser lige fra idé til handling til konsekvensen ved at deltage i et så ekstremt eksperiment som “Alene i vildmarken er”. Få svar på disse, samt masser af andre spørgsmål.

Tilmeld dig Hier
(Tryk på link og vælg dernæst den pågældende dato)

I Restaurant Pavillonen på Marinaen
Pris 175 kr. incl. kaffe og kage.
Der vil være mulighed for at købe øl og sodavand.

Details

Datum:
26. Januar 2023
Zeit:
19:00 - 21:30
Eintritt:
dkk175

Veranstalter

Handbjerg Marina A/S

Veranstaltungsort

Handbjerg Marina
Handbjerg Marina 10-12
Vinderup, 7830 Danmark
+ Google Karte anzeigen