Lade Veranstaltungen

« Alle Veranstaltungen

  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

Navngivning af projektbåden

31. August 2022 –15:00 - 18:00

Handbjerg Marina Fonden inviterer til en ceremoni med afdåb og nydåb med navngivning af projektbåden.

Handbjerg Marina inviterer til en ceremoni med afdøbning og ny dåb med navngivning af en færdigrestaureret båd, som er en del af et pilotprojekt i Holstebro Kommune, der gik ud på at recirkulerer gamle udtjente både på en bæredygtig måde, så de kunne bruges igen som eks. sommerhusbåde. Den restaurerede båd ligger nu i Handbjerg Marina og indgår i vores ”Bo-på-Båd” koncept, i kategorien Premium klasse.
Det vil være formanden for Erhvervs- & Turismeudvalget og 1st. Viceborgmester i Holstebro Kommune, Torben Gudiksen, som vil forrette dåbshandlingerne efter ældgamle ritualer for at sikre skib og besætning en sikker færd på verdenshavene.
I samme anledning vil vi gerne invitere alle interesserede til åbent hus på nogle af de både som indgår i vores Bo-på-Båd koncept. Man vil have mulighed for at komme ombord på en båd i de 3 prisklasser vi tilbyder; Budget klasse, Standard klasse og Premium klasse.

Onsdag d. 31. august.
Kl. 15:00 – 18:00 – Åben båd
Kl. 17:00 – Omdøbningsceremoni ved Torben Gudiksen
Alt foregår på Bro E, som er den bro, der er tættest på badehusene.

Ideen bag ”Bo-på-Båd” er, at en bådejer har mulighed for at udleje sin båd til ophold og overnatning i de uger, hvor han ikke selv vil bruge den. Meget lig det at tilmelde sit sommerhus til et udlejningsbureau, forskellen er, at på en båd er du garanteret vandudsigt. Overnattende gæster har dog ikke mulighed for at sejle i båden.
Man har mulighed for at booke overnatning via marinaens egen hjemmeside eller via hotelportalen Booking.com.

For yderligere information er man velkommen til at kontakte havnekontoret på e-mail: havnekontor@handbjergmarina.com, eller telefon: 2273 3235, tryk 1.

Details

Datum:
31. August 2022
Zeit:
15:00 - 18:00

Veranstalter

Handbjerg Marina A/S

Veranstaltungsort

Handbjerg Marina
Handbjerg Marina 10-12
Vinderup, 7830 Danmark
+ Google Karte anzeigen

Anmeldungen sind für diese Veranstaltung geschlossen