Loading Activities

« All Activities

  • This event has passed.

Gratis livemusik v. Henrik Bank Duo

12. May 2023 –19:30 - 21:00

Siden 2014 har Henrik Bank udgivet eget materiale inden for country og folk genren. Sangene er indspillet i Nashville af nogle af de dygtigste inden for new-country genren – og det er ikke svært at høre at det også er derfra inspirationen hentes. Det er indtil videre blevet til et album, en EP og en række singler, som alle er at finde på diverse streamingtjenester. Bl.a. navne som Ivan Pedersen og Alex Nyborg Madsen har omtalt Henrik Bank som Danmarks bedste countrysanger og -sangskriver.

Med Henrik Bank Duo, pilles sangene fra hinanden og får helt nyt liv under meget mere ”intime” forhold. Væk er de store arrangementer – og i stedet får sangene et helt andet nærvær med Henrik Bank på piano og vokal stærkt hjulpet på vej med Julius Severin Høj Pedersen på guitar. Ud over Henriks originale sange, krydres sættet med nogle velkendte coversange i stadig med afsæt i countryverdenen.

Det bliver en aften, med lyttevenlig musik, der forhåbentlig går helt ind i hjertet – et par gode historier, men også en aften, hvor der bliver mulighed for lige at synge med på et par klassikere

Details

Date:
12. May 2023
Time:
19:30 - 21:00

Venue

Handbjerg Marina
Handbjerg Marina 10-12
Vinderup, 7830 Danmark
+ Google Map