Året der gik

Et sidste nyhedsbrev fra Handbjerg Marina A/S inden år 2020 går på hæld. Det har været et år med store udfordringer for os alle og også for vores kære Marina. Dette til trods er der også i år tilstræbt og udført forbedringer, som vil blive omtalt i det følgende.

Tirsdag d. 1. december havde vi forud for bestyrelsesmødet inviteret Vinterbaderne, Sejlklubben, Marinaens Venner, Havnelopperne og Pavillonen til en snak, dels omkring deres tanker og planer for 2021 og dels vores egne. Det blev en konstruktiv time hvor de fremmødte viste stort engagement og interesse – både indenfor egne rækker – men så sandelig også for fællesskabet og samarbejdet omkring Marinaen. Tak for det!
Vores – nu – forhenværende ”Havnemester”, Jørgen Lunding bliver nu også den fremtidige ”Havnechef”. Altså den selvsamme person, men med en ny titel. Det er ikke blot en fornøjelse, at Jørgen tiltræder ”igen” men bestyrelsen er også meget glad for at kunne bekræfte, at han nu er fastansat hos Handbjerg Marina A/S fra d. 1. februar 2021 på fuldtid.

I den nye titel er så også indeholdt et større ansvarsområde hvor salg af bådpladser, ”Bo på båd”-konceptet og sponsorater blot er nogle af de nye og vigtige arbejdsopgaver. Jørgen vil fremover også deltage i vore bestyrelsesmøder i A/S´et
Rent praktisk vil Jørgens arbejdsdage i perioden 1. maj (måske lidt tidligere) – 31. august være fra tirsdag – lørdag og perioden 1. september – 30. april, mandag – fredag. Han er herudover ansvarlig for bemanding af Havnekontoret om søndagen i førstnævnte periode og om mandagen i perioden uge 26-32. Der vil dog givet være søndage og mandage, hvor vejret ikke kræver en bemanding af kontoret. Så tænk allerede nu over din mulighed for at tage en tjans på Havnekontoret de nævnte dage. Der vil blive mulighed for god oplæring forud for arbejdet.

Årets sidste arbejdsdag

Årets sidste arbejdsdag var lørdag d. 12. december hvor ca. 20 glade og arbejdsivrige m/k´ere mødtes kl. 8.00 til fælles briefing af sjakbejs Tommy Jensen. Herefter blev der arbejdet med broen ved slæbestedet og resultatet er blevet utrolig flot. Desuden blev der repareret lys v. P-pladsen, cuttet ubrugte styresnore og ryddet op i lagerhallen samt samlet affald på hele Marinaen. Til slut blev der serveret pølser fra grillen som afslutning på en effektiv dag. En stor tak til alle jer der mødte op og ydede en super indsats.

Nye emner

Reparation af den indvendige Østmole

De skrabbe søer og blæsten henover Limfjordens vande er til tider hård ved vores havn – især den indvendige Østmole. Derfor har Handbjerg Marina Fonden fundet det nødvendigt at få denne repareret, hvilket er sket i sidste uge med stor hjælp fra entreprenør Steen Frandsen og Johannes Ruby. Også en stor tak til jer for denne indsats. Udover udfordringen med Østmolen har vi også én m.h.t. Badeøen, hvor sandet udvaskes på grund af strømforholdene. Dette problem er Marinaen i gang med at finde en løsning på – således at vi undgår de regelmæssige påfyldninger af sand.

Reparation af den indvendige Østmole

Som nævnt ovenfor bliver salg af konceptet ”Bo på båd” et af fokuspunkterne for Havnechefen i 2021. Konceptet er nu helt færdig til at blive solgt til andre Marinaer i DK og Jørgen & Johannes har brugt utallige timer på at gøre dette projekt salgbart. Kort fortalt er ide´en at konceptet sælges for et engangsbeløb til den pågældende Marina og herefter tilfalder der automatisk Handbjerg Marina A/S en procentsats af omsætningen. Systemet virker som når man booker et hotelværelse f.eks. via Booking.com. Vi er allerede nu i gang med at kontakte Marinaer rundt omkring i landet for at aftale indledende møder.

Overvej venligst også om ikke din båd skulle indgå i Handbjerg Marina´s ”flåde” af udlejningsbåde. Det er faktisk en fin forretning og ikke spor besværligt.
Se evt. mere her:
https://bopaabaad.handbjergmarinaen.dk/

Fokus på salg af bådpladser…

…vil øges i 2021. Vi har stadig bådpladser til salg og vil også gøre en indsats for, at vore lejere af bådpladser – køber disse i stedet. Dels vil dette forbedre vores likviditet, dels forøge muligheden for flere både til ”Bo på båd” projektet.

Støt Marinaen – helt gratis via en sponsoraftale med OK Benzin

Marinaens Venner har som forening indgået en sponsoraftale med OK Benzin. Det betyder at du/I har mulighed for at støtte Marinaens Venner hver gang du/I tanker hos OK. For hver liter benzin/diesel der tankes får Marinaens Venner 0,05 kr. Det koster dig ikke ekstra og aftalen gælder både ved brug af deres OK-kort og/eller ved brug af APP´en. Ved brug af kortet skal du selv kontakte OK og oplyse, at det er Marinaens Venner du vil støtte og ved brug af APP´en kan du selv vælge under ”Mig” – ”Sponsorstøtte”. Når du først har tanket én gang, finder du let ud af hvor fint systemet fungerer. APP´en kan også bruges i deres vaskehaller og ved parkering.

Så download APP´en nu og registrer dit betalingskort, Mobilepay og evt. dit COOP medlemsnummer. Det indsamlede beløb går ubeskåret til støtte af Handbjerg Marina.

Se også OK´s hjemmeside:
www.ok.dk/privat/ok-og-sporten

Et nyt betalingssystem…

…er et af bestyrelsens helt store ønsker til sæsonen 2021. Vi kigger i øjeblikket på et webbaseret system eftersom vores BEAS-automat ikke kan håndtere trådløs kortbetaling – hvilket bliver et krav fremadrettet. Printeren har også skabt problemer. Vi håber i næste nyhedsbrev at kunne bringe godt nyt i denne sammenhæng.

Vores nye og mere brugervenlige hjemmeside…

…er under udarbejdelse. Den er planlagt til at se dagens lys og blive taget i brug i løbet af 1. kvartal i 2021. Det er en større omgang men vi får god støtte af en ekstern konsulent, der i øvrigt også bistår os med markedsføringen af Marinaen på Facebook og Instagram. Følger du/I os ikke på disse medier – så venligst både ”Del” og ”Like”.

Projekt VENTUM:

Her er vi som tidligere oplyst i samarbejde med A2-Arkitekterne i Holstebro. For at denne proces kan løbes yderligere i gang er en opbakning fra Holstebro Kommune en vigtig brik i forløbet. Vi gør vores ypperste i denne sammenhæng og håber på en positiv udgang i denne dialog.

Det var alt fra vores side i denne omgang og vi ønsker jer alle en Rigtig glædelig jul og et godt – og forhåbentligt Covid19-frit – nytår.

Marinaens Marina Bestyrelsen

December 2020